Karabük’ün yetiştirdiği, Ankara’daki önemli bürokratların başında gelen Durmuş Ali Keskinkılıç, bugün açılışı yapılan Karabük Eskipazarlılar Derneği’nin (KESDER) açılışına katıldı.

Ankara’da uzun yıllar Milletvekilliği, Başbakan Danışmanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı Koordinatörlüğü gibi görevlerde bulunan ve son olarak ülkenin en önemli ve stratejik şirketi olan Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Genel Müdür Yardımcılığı görevine alan Ali Keskinkılıç, geldiği Karabük’te adeta Milletvekili gibi karşılandı.

KESDER’in açılışına gelen Keskinkılıç, vatandaşların kendisine olan yoğun ilgisinden bir hayli memnun kalırken, Karabük Net Haber’in sorularını cevaplandırdı.

Karabük’te Eskipazarlılar Derneğinin önemli hizmetler yaptığına değinen Ali Keskinkılıç, “İnsanların size karşı olan yoğun ilgisinin sonunda siyaset olabilir mi?” sorumuzu geçiştirerek, cevapsız bıraktı.

Karabüklüler tarafından çok sevilen ve 2023 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Karabük Milletvekili adayı olarak ismi yoğun bir şekilde geçen Keskinkılıç, adaylık düşüncesi ile ilgili hiçbir renk vermedi.  

Editör: Ergün Başkaya