Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Hamit Çepni Konferans Salonunda düzenlenen “Woman In Business” konferansınının konuşmacıları Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği AR-GE Başkanı Yasemin Kuleyin, Unilever Global Satış Temsilcisi Dilara Ercan oldu.

Programa Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Emirhan Coşkuner, “Bugün “Women İn Business” etkinliğimizde kadınlarımızın sektördeki yerini konuşmaları için konuşmacılar davet ettik. İlk olarak Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Elif Çepni hocamızla başlayıp daha sonra Yasemin Kuleyin ve Dilara Ercan ile devam edeceğiz.  Çok heyecanlıyız. Ekip olarak çok çalıştık, çok emek verdik.  Bugün kadının sektördeki yeri ve yaşamış olduğu zorlukların ön plana çıkarılması için bu etkinliği yapıyoruz” dedi.

Konuşmacı olarak etkinliğe katılan Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, kadınların iş hayatında daha fazla yer alması gerektiğinden, kadın ve erkeğin işletmelerde aynı fırsata sahip olmasının en temel insan hakkı olduğundan ve yöneticinin cinsiyetinin önemli olmadığından bahsetti.

Konferans, soru-cevap ve konuşmacılara katılım belgelerinin verilmesi ile son buldu.