Karabük İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karabük ve Safranbolu'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli operasyonlara imza attı.

Safranbolu Toprakcuma'da bir şahsın üzerinde ve aracında yapılan adli aramada 109 adet 300 mg galara sentetik ecza hap ele geçirilirken, Bayır Mahallede ise 1,82 gram esrar maddesi bulundu.

SAFRANBOLU TOPTAKCUMA'DA SENTETİK ECZA HAP OPERASYONU

Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından Safranbolu Toprakcuma'da düzenlenen operasyonda, bir şüphelinin aracında ve üzerinde yapılan aramada 109 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheli, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Jandarma, bölgedeki emniyet ve asayişin devamı için uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi.

BAYIR MAHALLESİ'NDE ESRAR VE HASSAS TERAZİ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün Bayır Mahallede gerçekleştirdiği operasyonda, M.G. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 1,82 gram esrar maddesi ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Şüpheli, uyuşturucu imal ve ticareti ile uyuşturucu bulundurma suçlarından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Vasfiye Yılmaz