AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, beklenen kar yağışı için ildeki bütün ekiplerin hazır beklediğini ifade etti.

Altınöz, yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi'nin kış aylarında köylerde olası kar yağışlarından kaynaklı ulaşım sorunu yaşanılmaması için hazır beklediğini aktararak, "İl Özel İdaremiz, 12 adet greyder, 7 adet bekoleder, 1 adet kar bıçaklı tuzlama aracı, 3 adet dozer, 4 adet loder ve 6 adet pick-up olmak üzere toplam 33 iş makinesi ve 86 personelle hazırlıklarını tamamladı." ifadesini kullandı.

Öte yandan Safranbolu Belediyesi de, kar yağışına karşı bütün birimlerin hazır beklediğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada ifadelerine yer verilen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ekiplerin her zaman olduğu gibi 7/24 vardiya sistemi ile hazır beklediklerini kaydetti.

Köse, özellikle işine giden vatandaşların ve okula giden öğrencilerin mağdur olamamaları için otobüs ve minibüs güzergahlarının sürekli kontrol edileceğini vurgulayarak, 4 beko loder, 2 greyder, 2 loder, 2 tuz serici kamyon, 12 tuzlama ekibi ve bin 600 ton tuzlu malzeme hazırda bekletildiğini anlattı.

Editör: Haber Merkezi