Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin, yeni açmayı düşündüğü Alan Yönetimi birimi ile ilgili Mehmet Kütükçüoğlu’nu işe almak istemesine İYİ Parti Safranbolu ilçe teşkilatından sert tepki geldi.

İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Müşerref Özer, Belediye Meclis Üyesi Gökçe Aydın ve bir grup ilçe yöneticisi dün Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Kütükçüoğlu’nun yeni açılması düşünülen Alan Yönetimi biriminin başına getirilme planıyla ilgili İYİ Partililer tepkilerini Başkan Köse’ye gösterirken, daha önceden ismini verdikleri bir şahsın işe alınmasını istedikleri öğrenildi.

Başkan Köse’nin makamında İYİ Partililer ile sert tartışmalar yaşandığı öne sürülürken, yine Köse’nin bu görüşmeye İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Gökçe Aydın’ın gelmesini istemediği de konuşuluyor.

MHP 25. Dönem Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ın danışmanlık görevinde de bulunan Mehmet Kütükçüoğlu’nun, Safranbolu Belediyesine birim müdürü olarak işe başlatılması düşüncesine İYİ Partililer tepkilerini gösterirken, CHP kanadınınsa bu karara sessiz kalması ayrı yorumlanıyor.

MHP’li olarak bilinen Kütükçüoğlu’nun Safranbolu Belediyesinde işe başlaması halinde Millet İttifakı ortakları İYİ Partililer ve Cumhuriyet Halk Partililerin tepkilerinin daha yüksek olacağı da konuşuluyor.

Editör: Ergün Başkaya