İYİ Parti Karabük İl Başkanlığında bir türlü karmaşa sona ermedi.

Kongrede seçilen İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin’in önümüzdeki yakın günlerde milletvekili adaylığı nedeniyle görevini bırakacağı kesinleşirken, yeni il başkanı ismi ise bir türlü netleşmedi.

Geçtiğimiz günlerde Av. Ali Çetin Aygün’ün Karabük İl Başkanlığına atanacağı kesinleştiği yönünde haberler çıkarken, şimdi ise Hüseyin Özkaynak’a il başkanlığının teklif edildiği öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi camiasının eski tanınmış isimlerinden olan Hüseyin Özkaynak’a Karabük İl Başkanlığının teklif edildiği belirtilirken, kendisinin sağlık sorunlarından dolayı henüz karar vermediği yakın çevresi tarafından ifade ediliyor.

Öte yandan Karabük’ün tanınmış avukatlarından ve baro eski başkanı Ali Çetin Aygün’ün ise daha ataması yapılmadan il ve ilçe teşkilatlarını kurma adına çok sayıda kişi ile görüşme yapmasından dolayı mevcut yönetimi zafiyete uğrattığı, bu nedenle de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aygün'e olumlu bakmadığı konuşuluyor.

Konuyla ilgili şu anakadar hiçbir açıklama yapmayan Özkaynak’ın ise kendisine gelen teklife henüz cevap vermediği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.