Günlerdir ‘alındı, alınacak’ söylemlerinden bunalan İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin, yazılı bir basın açıklaması yaparak “Hala görevimin başındayım” dedi.

İl Başkanı Serin açıklamasında, “Bizler İYİ Parti il yönetimi ve ilçe teşkilatlarımızla göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Karabük başta olmak üzere Safranbolu, Yenice, Ovacık, Eflani ve Eskipazar ilçelerimizde aynen dünkü heyecanımız olduğu gibi defalarca vatandaşımızla bir araya geldik gelmeye de devam edeceğiz. Türkiye’de olduğu gibi Karabük’te de İYİ Parti’nin yükselişinden rahatsız olan muhalif siyasi partiler ve yandaşları partide ben varsam İYİ Parti var diyenler, olamadıklarında her zamanki rollerini üstlenip defalarca İYİ Parti Karabük Teşkilatları üzerinden oyun oynamaktan asla vazgeçmemişlerdir.” İfadelerini kullandı.

“Buradan sesleniyoruz bu partinin sahibi Sayın Genel Başkan Meral Akşener’dir. Onun sözünün üzerine asla başka söz söylenemez. Bizler bu davanın ve de bu davanın neferleriyiz.” Diyen İYİ Parti İl Başkanı Serin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Genel Başkan görevden alabilir, görevde verebilir. Hiçbir itirazımız asla ve asla olamaz, hiç görev almasak da bizler İYİ Partiliyiz her yerde, her şartta, her daim partinin ve onun Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in emrindeyiz.

İYİ Parti’den korkmaya devam edeceksiniz, biz sizden korkmuyoruz. Bizim işimiz Karabük’te görevde olmasak da İYİ Parti İl Yönetimi olarak partimizi birinci parti yapmaya şartlanmış bir ekibiz. Hala görevimizin başında olduğumuzu Karabük Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.”

BELİRSİZLİK HALA DEVAM EDİYOR

İYİ Parti İl Başkanlığından Erol Serin’in alınacağı ve yerine Karabük’ün tanınmış avukatlarından Karabük Baro Eski Başkanı Ali Çetin Aygün’ün getirileceği geçtiğimiz günlerde kamuoyuna düşmüştü.

Aygün, çevresine görevin yakın zamanda kendisine tebliği edileceğini belirttiği ve yeni bir il yönetimi oluşturmak için görüşmeler yaptığı da biliniyor.

Ali Çetin Aygün, kendi il yönetimini oluşturmak için görüşmeler yaparken, mevcut il başkanı Erol Serin ise “Hala görevimin başındayım” diyerek, meydan okuyor.