Genel Seçimlerin yaklaştığı her geçen gün siyasi partiler saha çalışmalarına hız veriyor.

İYİ Parti İl Başkanlığına da geçtiğimiz günlerde atanan ve hakkında çok yorum yapılan Av. Ali Çetin Aygün, il ve ilçelerde teşkilatlarını kurmasının hemen ardından çalışmalarına hız kazandırdı.

Geçtiğimiz hafta sonu Safranbolu İlçe Başkanı Müşerref Özer ve ekibinin organizasyonunun da İYİ Parti’ye üye olan çok sayıda vatandaşla bir araya gelen il başkanı Aygün, yeni üyelere rozet taktı.

İYİ Partili Aygün, diğer taraftan da saha çalışmalarına ilçelerden başladı ve Eskipazar’a çıkartma yaptı.

İl yönetimindeki kurmayları ile Eskipazar’da partiye yeni katılanlara rozet takan İl Başkanı Aygün, ilçede pazaryerini ziyaret etti.

Pazar esnafı ve vatandaşlarla görüşen Aygün, esnafın ziyaretlerinin ardından Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz’u ve Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’i makamlarında ziyaret ederek ilçenin sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

İL BAŞKANI AYGÜN ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR.

Karabük’te kuruluşundan bu yana teşkilatlar içinde yaşanan çalkantılardan dolayı kayda değer bir çalışma yapamayan ve en son Erol Serin’in il başkanlığında yol kat etmeye başlayan İYİ Parti, Ali Çetin Aygün’ün tüm ilçe teşkilatlarını yeni baştan kurmasıyla çalışmalara daha fazla vakit ayırmayı başardı.

İl Başkanlığına ilk atandığında “Halktan kopuk, siyaset deneyimi pek yok” gibi eleştirel yorumlara hedef olan Ali Çetin Aygün, hakkındaki bu yorumları adeta teker teker çürütüyor.

İL BAŞKANI AYGÜN, ÇOK İDDİALI

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün, önümüzdeki genel seçimlerde İYİ Parti’nin çok yüksek oy alacağını ve Karabük’te en fazla oyu alan birinci parti olacaklarını her platformda dile getiriyor.   

Ülke genelinde oy oranını ciddi anlamda arttırması beklenilen İYİ Parti’nin, Karabük il genelinde bu yansımanın daha fazla yaşanacağını belirten Aygün, “Genel Başkanımız Meral Akşener’e olan sevgi selini görmemek için kör olmak lazım.” Diyor.