Öz Çelik İş Sendikası'nın Karabük Şube Kongresi öncesinde KARDEMİR A.Ş'de yapacağı delege seçimleri ile ilgili çalışmalar geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören ile Karabük Teşkilatlandırma Sekreteri Kenan Yılmaz arasında başlayan delege seçimleri yarışında, Öz Çelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Genel Merkez Yönetimi tarafsız kalacağını ve tam bir demokratik seçim istediklerini açıklamışlardı.

Genel merkezin tarafsız kalacağını açıkladıktan sonra, her iki şube başkan adayının delege listelerini oluşturmak için Kardemir iş yerlerinde çalışmalara başladılar.

Kenan Yılmaz, kendi sosyal medya hesabında her gün işçiler ile yüzlerce fotoğraf paylaşıyor. Kardemir iş yerlerindeki çalışmaları sırasında olsun, sendika'daki odasına gelen işçi ziyaretlerinden olsun her gün paylaştığı yüzlerce işçi ile fotoğrafları, kendisine olan işçi desteğin büyük olduğunu gösteriyor.

Kardemir işçilerinin çoğunluğunun Kenan Yılmaz'ın yanında yeraldığının göstergesi olarak nitelendirilen fotoğraflar her geçen gün daha da fazlalaşıyor.

Kenan Yılmaz, Çelik işçisinin kendisine olan yoğun ilgisi karşısında "Kardemir'deki işçi arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Şahsımıza karşı çok büyük ilgi gösteriyorlar. Her gün yüzlerce işçi kardeşimiz ile görüşüyor, konuşuyoruz. Bizim heyecanımızdan daha fazlasını işçi arkadaşlarımda görmek beni son derece memnun ediyor. Arkadaşlarımızın teveccühü ile Rabbimin de rızası ile inşallah çelik işçisinin hak ve menfaatleri yönünde vereceğimiz mücadelenin kapısını açtık. Allah'ım bu Berat gecesinde hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasip eylesin." diye konuştu.