Karabük İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım Başkanlığında toplandı.


 

20141002AW208686_01Toplantının açılış konuşmasının yapan ve çalışmalar hakkında bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, ek ödenekler getirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yıldırım, “ Geçtiğimiz aylarda 2.5 milyon TL ek ödenek geldi. Bu gelen ödenekle İl Özel İdaresinin araç parkurunun yenilendi ve kalan 1.5 milyon TL’yi mazot parası olarak ayırıldık. Gelen ödenekten kalan miktar ilçelere 100 bin TL olarak pay edildi. Kalan 50 bin TL köylerin alt yapı ve yol hizmetlerinde kullanılmak üzere ayrıldı. 100 bin TL ise İncekaya’da bunan Cam Teras alanına çevre yolu yapılması, bu kapsamda gerekli harita ve etüd çalışmalarının yapılması için ayrıldı. Yine 1 milyon 100 bin TL İller Bankasından hibe ödenek aktarıldı. Bununla da Bostanbükü, Kılavuzlar ve Cumayanı köylerin parke işleri yapılacak. Yine Ovacık ilçesi Küçüksu ve Çukur köylerinin ihtiyaçları karşılanacak. Cumayanı kanalizasyon işi yapılacak” dedi.

Daha sonra sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçilirken, İl Genel Meclisi bugün ve yarında diğer gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacak.