• DOLAR 32,61 %0.39
  • EURO 34,74 %-0.01
  • ALTIN 2.498,07 %0.55
  • BİST100 9.525 %0.00
  • BITCOIN 62.297 %1.98
  • ETHERIUM 3.000 %0.67
17°

Vergili Haberleri

vergili haberleri ve güncel vergili gelişmeleri, vergili ile ilgili tüm video, vergili fotoğrafları ve vergili haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Başkan Vergili, AK Parti Adayının ve etrafındakilerin Karabük Belediyesinden ceplerini doldurmak için seçilmek istediklerini belirtti.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük mitinginden sonra yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 4 kez MHP Karabük Belediye Başkan Adayı oldu.

Güncel

Başkan Vergili, konuk olduğu Karabük TSO Meclis toplantısında Eskipazar OSB'yi konu aldı ve Milletvekillerine ağır gönderme yaptı

Güncel

Ankara basının siyasi kulislerine göre, 31 Mart yerel Seçimlerinde Karabük'te AK Parti aday çıkarmayarak ve MHP'nin adayını destekleyecek

Güncel

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 30 kişinin enkazdan kurtulmasını sağlayan Karabük Belediyesi ekiplerine Başkan Vergili tarafından teşekkür belgesi verildi.

Alt Manşet

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na (KTSO) ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye doğum günü sürprizi yapıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu