• DOLAR 32,52 %0.21
  • EURO 34,82 %0.24
  • ALTIN 2.474,63 %0.50
  • BİST100 9.530 %-0.18
  • BITCOIN 61.992 %-2.22
  • ETHERIUM 2.995 %-3.09
16°

Niyazi Güneş Haberleri

Niyazi Güneş haberleri ve güncel Niyazi Güneş gelişmeleri, Niyazi Güneş ile ilgili tüm video, Niyazi Güneş fotoğrafları ve Niyazi Güneş haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili AK Parti Karabük Belediye Başkan Adaylığında Niyazi Güneş ismi her geçen gün güçleniyor.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Eskipazar Haslı Göleti'nin ülke ekonomisine 10 milyon TL katkı sağlayacağını bildirdi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Güncel

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 8 Mart dünya kadınlar gününü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş: “Kömür havzasını enerji ve doğalgaz üssü merkezi haline getiriyoruz”

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Güneş: "Depremin yüreklerimizde meydana getirdiği üzüntünün tarifi mümkün değildir"

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Güneş, kendisini ziyaret eden Ovacıklı öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gezdirdi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, gündem oluşturan konuları değerlendirip milli doğalgazın mart ayı sonunda milletin hizmetine sunulacağını söyledi.

Alt Manşet

Görev süreleri sonlandırılan KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ile Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi geri döndü.

Güncel

Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz rezervinin, bugüne kadar ki en büyük hidrokarbon kaynağı olduğunu ve bu rezervle dışa bağımlılığın azalacağını belirtti.

Güncel

Karabük AK Parti Milletvekili Niyazi Güneş, Safranbolu’nun UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınışının 28.yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güncel

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Diyanet İşleri Başkanlığının 2023 yılı bütçesi hakkında açıklamada bulundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu