24. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Safranbolu'da ünlü sanatçı Ceylan Ertem rüzgârı esti.

Ünlü sanatçı Ceylan Ertem Safranbolulu vatandaşları müziği ve sesiyle yeri geldi duygulandırdı yeri geldi coşturdu.

24. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film festivali tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü sanatçı Ceylan Ertem Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı'nda toplanan binlerce Safranbolulu vatandaşı sesi ve müziğiyle büyüledi.  Vatandaşların Ceylan Ertem'e olan büyük ilgisi de gözlerden kaçmadı.

Konsere Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çankal ve binlerce Safranbolulu vatandaş katıldı.

BaşkanKöse konserden önce şunları söyledi; "Festivalimiz birbirinden güzel sergilerle, kültür sanat etkinlikleri ile söyleşilerle devam ediyor. Ama her zaman olduğu gibi festivalimizin en çok ilgi gören bölümü tabii ki konserler oluyor. Umarım mutlusunuzdur, keyif alıyorsunuzdur. Hepinize keyifli bir akşam diliyorum Ceylan Ertem'e de çok teşekkür ediyorum."

Başkan Köse konuşmasının ardından Uluslararası Altın Safran Belgesel Film festivalinin klasikleşmiş hediyesi tarihi Safranbolu konaklarını yansıtan ev maketini ünlü sanatçı Ceylan Ertem'e hediye etti.

Konser sonrası Misak-ı Milli Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş şarkılar eşliğinde evinin yolunu tutarken festivalin ikinci günü de Ceylan Ertem konseri ile son bulmuş oldu.