AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterilen ilgiden dolayı bir teşekkür mesajı yayaımladı

Başkan Salt teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“TEŞEKKÜRLER KARABÜK

Değerli Yol ve Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Hemşehrilerim, 

Milletimizin, hemşehrilerimizin iradesi her şeyin üzerindedir!

31 Mart Yerel Seçimleri'nde gösterdiğiniz destek ve güvenle, AK Parti olarak başta Karabük'ümüz olmak üzere Yenice, Eskipazar, Ovacık ilçelerimizi ve Yortan Beldemizi zaferle taçlandırdık. 

Bizi muhabbetle bağrına basan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizleri bu yolda yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı arz ediyorum. 

Sabahlara kadar sahada emek veren, ilk günden bu yana hiç yorulmayan Milletvekillerimize, Ana Kadememize, Kadın Kolları Teşkilatımıza, Gençlik Kolları Teşkilatımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, önceki dönem teşkilatlarımıza, AK Partimizin temel taşı mahalle-köy başkanlarımız ve yönetimlerine, son dakikaya kadar nöbet yerlerini terk etmeyen sandık görevlilerimizin ve müşahitlerimizin her birine canıgönülden teşekkür ediyorum.

Karabük’ümüzü AK Parti ile buluşturan Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya, Yenice Belediye Başkanımız Sertaş Karakaş’a, Eskipazar Belediye Başkanımız Serkan Civa’ya, Ovacık Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’e, Yortan Belde Belediye Başkanımız Yılmaz Tiryaki’ye canıgönülden tebrikerimi iletiyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.

Eflani Belediye Başkanı olarak 4 dönemdir başarı ile hizmet etmiş kıymetli Belediye Başkanımız İbrahim Ertuğrul’a ve seçim süreci boyunca adaylık sürecinde göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı Ali Büyüközdemir’e teşekkür ediyorum.

Karabük’ümüze geçmişten günümüze emek veren tüm belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kampanya sürecinde bizimle birlikte olan değerli basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.

Şimdi gerçek belediyecilik anlayışımızı hayata geçirme zamanı geldi. Karabük'ün her bir köşesine dokunacak, ihtiyaçlarınıza cevap verecek projelerimizi hayata geçireceğiz.

Gerçek belediyecilikle, şehrimizin kalkınması ve refahının artması için var gücümüzle çalışacağız.

Karabük'ü daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için önümüzdeki beş yıl boyunca yeni projeleri hayata geçireceğiz. Altyapıdan üstyapıya kadar her alanda sizlerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yapacağız.

Milletimiz tarafından seçilen, il, ilçe, belde belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclisi üyelerimizi ve birlikte mesai harcayacağımız muhtarlarımızı ayrı ayrı kutluyorum.

AK Parti hükümeti olarak son 21 yıldır nasıl reformlarımızla, icraatlarımızla, yatırımlarımızla, projelerimizle konuşulduysak, inşallah önümüzdeki 5 sene boyunca da yerel yönetimlerimizde bu çizgimizden sapmayacağız.

AK Parti'mizin bayrağını, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde taşımaya gururla devam edeceğiz.

Bugün bir kez daha 'durmak yok yola devam' diyoruz. Bugün bir kez daha 'Aşkınan çalışan yorulmaz' diyoruz. 

Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için el ele, gönül gönüle çalışacağız.”