Karabük'ün en eski siyasetçilerinden olan Erol Serin, 22 yıl aradan sonra tekrar Eskipazar Belediye Başkanlığına talip oldu.

1989-2002 yılları arasından 13 yıl Eskipazar Belediye Başkanlığı yapan Erol Serin, önümüzdeki 31 Mart Yerel Seçimlerinde de doğup büyüdüğü memleketi tekrar yönetmek için yola çıktı.

Çok sayıda vatandaşın katılımı ile Eskipazar'daki bir düğün salonunda aday tanıtım töreni yapan Serin, uzun uzun Eskipazar'a yapacaklarından bahsetti ve Eskipazar'ın daha önceki halinin daha iyi olduğunu, her geçen gün geriye gittiğini, kendisiyle birlikte ilçenin bu kaderi kıracağını söyledi.

Erol Serin, "Eskipazar çok güzel ve şirin bir ilçeydi. Bizim zamanımızda insanlar yaptığımız festivaller ile eğlenirlerdi. Sosyal tesislerimiz vardı. Güzel parklarımız vardı. Yaz aylarında şenlikli günler geçirirdik. Ama ne yazık ki ilçemizdeki sosyal hayatı benim halkıma fazla görüp bitirdiler. Belediye Başkanı olduğum takdirde daha da ileriye giderek ilçemizi hakettiği yerlere getireceğim." dedi.

Serin uzun uzun vaatlerinden bahsederek bu seçimlerde belediye başkanlığını alacağına inandığını söyledi.