AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile Eskipazar Belediye Başkan Adayı Serkan Civa, “Eskipazar’ın çocuklarına memleketlerine hizmet etmek için bir fırsat verin.” Dediler.

Milletvekili Ali Keskinkılıç ile AK Parti Eskipazar Belediye Başkan Adayı Serkan Civa, antik kent Hadrianapolis’te, Karabük Net Haber’in canlı yayın konuğu oldular.

Milletvekili Keskinkılıç, Hadrianapolis’in önümüzdeki kısa bir zaman sonra yıllık 100 bine yakın turist çekeceğini ve bunun da Eskipazar ekonomisine ciddi katkısı olacağını söyledi.

Vekil Keskinkılıç “Bir taraftan Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi, bir taraftan Antik Kent Hadrianapolis ilçemizin çehresini değiştirecek. 10 Yıla kalmaz bir Eskipazar daha kurulacak. 6-7 Bin nüfuslu ilçemiz için 20 bin nüfuslu bir şehir ölçeği planlaması yapıyoruz. Ben ve Serkan kardeşim Eskipazar’ımıza  hizmet etmek istiyoruz. Beş yıl bu görevlerdeyken, hemşerilerimiz bize destek versin. Ben Ankara’da, Serkan Civa Eskipazar Belediyesinde olursa, büyük hizmetler verebiliriz. Tüm hemşerilerimiz bize bu fırsatı sunsunlar ve biz de çalışalım.” Dedi.

Belediye Başkan Adayı Serkan Civa ise “Ali vekilim ile el ele verip uzun yıllardır geriye giden ilçemizi kalkındıralım. 15-20 yıl önce 13 Bin nüfusu olan ilçemizin şimdi nüfusu 6-7 Binlerde ve halen geriye gidiyoruz. İlçemiz çok bakımsız ve kalkınmadan uzak kalmış. Artık halkımız hizmet noktasında çitayı o kadar aşağı indirmiş ki, ‘bize suyumuzu verin, parkımızı yapın, sokak köpeklerini muhafaza altına alın yeter’ diyorlar. Ama Ali Vekilim ile benim Eskipazar için daha büyük hizmetler yapma hedeflerimiz var. Hemşerilerimiz Eskipazar’ın bu iki çocuğuna yetkiyi versin, ilçemizi en kısa zamanda en iyi yerlere getirelim. Eskipazar olarak bu imkanı kaçırmayalım.” Diye konuştu.