İYİ Parti Karabük İl Eski Başkanı Erol Serin, Genel Merkez kararıyla geçtiğimiz günlerde tüm ilçe teşkilatları ile birlikte görevden alınmıştı.

2 Yılı aşkındır il başkanlığı görevini yürüten Serin, parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek siyaseti bırakmadığının mesajını verdi.

Erol Serin özetle şu açıklamalarda bulundu;

“Değerli hemşerilerim 25 Ekim 2017 de kurulan partimizin kurulduğu günden itibaren kurucu üyesi olarak sizlerle beraber olmaya çalıştık. Bu süreç içerisinde iyi partinin bir adım ileri gitmesi için görevde olduğumuz ve olmadığımız sürede elimizden gelenleri yapmaya çalıştık. Malum olduğu üzere 25 Temmuz 2020 yılında yapılan 3 adaylı il kongresinde, ben ve ekibim il yöneticisi arkadaşlarımla beraber çok değerli delegemiz bizi tercih etmiş oldu. Partimizi daha iyi bir seviyeye getirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. O günlerde %10, %12lerde olan partimiz bugüne geldiğimiz noktalarda sizlerin de takdiridir ki %25-%26’lara hızla yükselmektedir. Elbette ki burada bir emek sarf edilmiştir.

Özellikle benimle beraber o günden bugüne çalışan, bize destek veren Karabüklü hemşerilerim, çok değerli İYİ Parti’nin üyesi, delegesi, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri ve özellikle üzerine basarak söylüyorum benimle beraber il yöneticisi arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Çok büyük gayretler ve emekler verdiler. İftiralara uğradılar, olmayan şeyler söylendi, yapılmayan şeyler söylendi. Partimize rakip partiler tarafından bizim partimizin yükselmesini istememeleri, partinin bir adım aşağıda kalması için elinden gelen meşru, gayrimeşru her türlü şeyi yapmalarını anlayabiliriz, algılayabiliriz. Yalnız algılayamadığımız partiye zarar veren parti içerisindeki zıtlaşmaların bizi yorduğunu ve özellikle hiçbir fikir üretmeden, o olsun bu olsun noktasında hareket eden arkadaşlar inşallah bundan sonra bu tavırlarını değiştirirler. Çünkü parti iktidara gelen bir partidir. Biz Sayın Meral Akşener’e inandık sayın genel başkanımızın yürüdüğü yolda yürümeye ant içtik ve sonuna kadar da görevde olalım, olmayalım Sayın Akşener’in açmış olduğu bu yoldan mutlak suretle devam edeceğiz. Elimizden gelen her türlü desteği ve gayreti partinin yükselmesi için vereceğimizi sizlere beyan ediyoruz.

Sayın Şaban Şahin’in biz sözü vardı geçen gün çokta önemsedim ve doğru bir söz Bu gün görevi bırakan il yönetimi olarak almış olduğumuz karar parti iktidar olasıya kadar her an sokakta, caddede milletimizle beraber esnaf ziyareti, yine arkadaşlarımızla dertleneceğiz. Telefonlarımız 24 saat açık bütün partili arkadaşlarıma bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum.

Yine Karabük kamuoyunda gerek basınımız gerek sivil toplum örgütleri, gerek siyasete içinden, dışından, merak eden isteyen her türlü ve diğer siyasi parti başkanlarımıza bu AK Partisi, MHP’si, CHP’si, DSP’si, Refah Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha adı aklıma gelmeyen bütün siyasi parti başkanlarıma, teşkilatlarına özellikle hepsine minnetlerimi şükranlarımı arz ediyorum. Onlarla çok güzel bir süreç geçirdik siyasette zaman zaman onları tenkit ettiğimiz şeyler olmuştur ama birisini bilmeden üzmeden, gerek partili, gerek partisiz, Karabüklü hemşerilerimizden onları kırdıysak özür diliyoruz. Biz hakkımızı helal ediyoruz onlarında helal etmesini istiyoruz.”

Editör: Haber Merkezi