Çevreyi güzelleştirme ve estetik katmak amacıyla Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği 'En Güzel Bahçe, Balkon, Vitrin Yarışması' sonuçlandı.

Kentin estetiğine katkı sağlamak amacıyla yapılan yarışmanın En Güzel Bahçe Kategorisinde Dadibra Konak Otel’in bahçesi birinci, N. Selmin KANGAL’ın bahçesi ikinci ve Ahmet ŞAHİN’in bahçesi üçüncü seçildi.

En Güzel Balkon kategorisinde Mustafa TUNÇ’un balkonu birinci, Yasin – Nurgüz DİKMEN’in balkonu ikinci ve Amine YILMAZ’ın balkonu üçüncü oldu.

En Güzel Vitrin kategorisinde Salash Giyim mansiyona girerken, En Güzel Bahçe mansiyonuna Ahmet Berk TAHMAZOĞLU lâyık görüldü. 

Safranbolu Belediyesi'nden yarışmayla ilgili yapılan açıklamada ödül töreninin 10 Eylül'de yapılacağı belirtilirken şu ifadelere yer verildi; "10 Eylül'de düzenlenecek törende, dereceye giren yarışmacılara ödülleri verilecek ve tüm katılımcılara sertifikaları takdim edilecek. İlk 10’a girenlere ise çeşitli hediyeler takdim edilecek. Bu isimler ise; İlayda YILMAZ, Zeliha YILDIRIM, Meryem GUCCUK, Zeynep KAYHAN, Özlem DEMİRHAN, Gülay EKMEKÇİ ve Burhan SUNGUR."

Editör: Haber Merkezi