Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin yoğun çabaları ile hizmete alınan Engelsiz Kafe’nin özel çocukları birbirinden güzel etkinlikleri ve el becerileri ile göz doldurmaya devam ediyor. 

Engelliler Farkındalık Haftası nedeni ile Engelsiz Kafe’de düzenlenen etkinlikte özel çocuklar ve aileler gönüllerince eğlendi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, özel çocuklar ve ailelerinin katıldığı programda Safranbolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon ve Safran Umut Işığı Rehabilitasyon merkezlerinin öğretmen ve öğrencileri tarafından verilen mini konseri özel çocuklar tarafından yapılan muhteşem eserlerin yer aldığı sergiye geçildi.

5-6Programda konuşan Başkan Köse, Engelsiz Kafe’nin bulunduğu binanın Aktif Yaş Alma Merkezinin yeni binasına geçmesinin ardından tamamen kendilerine tahsis edileceği müjdesini verirken, “ Spor aletleri, yeni oyun ve etkinlik alanlarınız da olacak. Burada değerli ailelerimiz ve çocuklarımız oldukça güzel vakit geçiriyorlar. Diğer yandan verilen kurslar neticesinde bir şeyler öğrenme fırsatı da buluyorlar. Biz sizin için yeni projeler üretmeye, yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Yapılan etkinlik ve sergideki eserlerin de muhteşem olduğunu ifade eden Başkan Köse, “ Her birinizi ayrı ayır seviyoruz. Bir kez daha sizleri kutluyor, Engelliler Farkındalık Haftanızı tebrik ediyorum “ diye konuştu.

9

8-1

6-4

7

3-19

4-17

1-31

2-28

Editör: Vasfiye Yılmaz