AK PARTİ 23. DÖNEM KARABÜK MİLLETVEKİLİ CUMHUR ÜNAL, AK PARTİ’DEN ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU


 

cumhur_unal_bende-varim

AK Parti’den 2007 yılında Karabük Milletvekili seçilen ve 23. Dönem Milletvekili olan Cumhur Ünal, dün AK Parti Genel Merkezine Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Ünal “Karabük’te AK Parti’nin hak ettiği milletvekili sayısından bir feragat verdik. Bu kaybı yeniden kazanca çevirmek için yola çıktım. Karabüklü hemşerilerimin beni bizzat arayıp aday olmam noktasında yaptıkları telkinler sonucu, seçmenin istediği adaylarla yol çıkılacağını emin olduğumdan adaylık başvurumu yaptım.” Diye konuştu.

c.unalCumhur Ünal, ülkenin içinde bulunduğu duruma da dikkat çekerek, “Ülkemizdeki istikrar kesintiye uğradığından iç ve dış güçlerin Türkiye’yi zayıflatma çabalarında adım attıkları görülmektedir. Her Vatandaşın üzerine görev olduğu gibi biz de ülkemize sahip çıkmada sorumluluk altındayız. Tüm bu sorumluluk bilincinde hareket etmeliyiz. Öte yandan Karabüklü hemşerilerimin yoğun telkinleri ile karşı karşıya kaldım. Benim telefon numaram hemen hemen herkeste var. Arayan, aday olmam da telkinde bulunanların sayısını inanın ki bende bilemiyorum. Beni kendilerine yakın gören Karabüklülerin taleplerine kulak tıkayamazdım” dedi.