AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı ve Türkiye’nin en genç il belediye başkan adayı olan Özkan Çetinkaya, bugün Esentepe’deki Salı Pazarında seçim çalışmaları yaptı.

Pazarcı esnafını ve pazara gelen halkla sohbetler eden Çetinkaya, kendilerine karşı teveccühün güzel olduğunu, halkın 1 nisan sabahında gelecek hizmetler ile ilgili sabırsızlandığını belirterek açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Çok şükür diyoruz. Teveccüh güzel, sahada güzel bir hava var. Halkımız 1 Nisan'da hizmetler noktasında sabırsızlanıyor, bizler de sabırsızlanıyoruz. Çok çalışkan bir belediye başkanı olarak güzel bir 5 yıl, daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Karabük'ü inşa edeceğiz, hep beraber. Görüyoruz ki projelerimiz de halkımızda karşılık bulmuş. Sahada da projelerle ilgili birçok soru geliyor. Heyecanı hissediyoruz. İnşallah 1 Nisan Karabük için güzel bir milat olsun. Bir kalkınmanın miladı olsun. Güzel ve müreffeh bir şehrin ilk adımı olsun diyorum. O yüzden ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı da halkımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün Yenimahalle'deki Salı pazarındaydık. Akabinde Esentepe'deki Salı pazarımıza geldik. Pazar yerlerinde hem esnafımız hem de vatandaşlarımızla bir arada ve istişare halindeyiz. Bu noktada taleplerden bazıları, pazar yerlerimizin etrafı hep rüzgara ve yağmura açık durumda. Biz göreve geldiğimiz ilk andan itibaren esnaflarımız için daha korunaklı ve modern hale getireceğiz, bunu da buradan ileteyim.”

Önümüzdeki Perşembe günü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Karabük’e geleceğini de açıklayan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Bu Perşembe büyük ihtimalle Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı Bey şehrimize gelecek. Şehrimizdeki mega projelerimizden biri olan Nehir Park projemizi bakanımızla inceleyeceğiz. Bugüne kadar gar sahası noktasında Ulaştırma Bakanımızla birlik olduk, istişare halinde olduk ve sonuç aldık. Yine bu noktada TOKİ ile Çevre Bakanlığı ile sıkı diyaloglar kurduk. Bugün Soğuksu Mahallemizde proje ihalesi hazırlandı, ihaleye çıkacak ve 1 Mayıs'ta kazmayı vuracağız. Bunu da ilettik vatandaşlarımıza. Şimdi de diyoruz ki Nehir Park ile alakalı Tarım ve Orman Bakanımız şehrimize gelecek. Araziyi beraber inceleyeceğiz ve orayı da hızlı bir şekilde olgunlaştıracağız. Ve 1 Nisan'da inşallah desteklerle beraber mega projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz."