Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mimar Elif Köse, seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Köse, orman ürünleri ve projeleri hakkında bilgi alarak personellere iyi çalışmalar diledi.

Köse’ye ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ve parti yöneticileri eşlik etti. Köse ve beraberindekiler, Safranbolu Orman İşletme Müdürü Sema Altunay ve müdürlük yöneticileri tarafından karşılandı. Altunay’ın makamında gerçekleşen görüşmede, Safranbolu’nun orman ürünleri, çeşitliliği, geliştirilen projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Köse, orman işletmesinin Safranbolu’nun doğal güzelliklerinin korunması ve geliştirilmesinde önemli bir rol oynadığını belirterek, Altunay ve yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmenin ardından Köse ve beraberindekiler, Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü birimlerini tek tek ziyaret ederek personellerle sohbet etti. Köse, orman işletmesi personeline iyi çalışmalar dileyerek, ziyaretlerini hatıra fotoğrafı çekimleri ile sonlandırdı.