Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Elif Köse ziyaretlere devam ediyor.

Esnaf gezilerini sürdüren, halkıyla her daim kucaklaşan, onlarla birlikte katılımcı ve sosyal belediyecilik kavramıyla belediyeyi yöneten Köse konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu gün böyle güzel görüntüler çıkabiliyorsa gerçekten aile gibi yaşamamızdır. Bu şehre hizmet benim için tek motivasyon kaynağı. 

Kıranköy esnaflarımızı ziyaret ettik. Hep diyoruz ya; “Safranbolu’nun geleceğini yine Safranbolulularla tasarlıyoruz.” diye.. işte tam da öyle. 5 yıldır her vakit bulduğumda esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla buluştum. Önerilerini dinledim ve çözüme kavuşturmak için seferber olduk. 

Hoş karşılayan tüm esnaflarımıza verecekleri destekler için şimdiden teşekkür ediyorum. “

Başkan Köse Safranbolu’da Bulunan Üniversite Fakültelerini Ziyaret Etti

31 Mart 2024 Yerel Seçim çalışmaları kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştiren Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Fatma Ertan, Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Anıl Ertok, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Fatih Bayram, Turizm Fakültesi Dekanı Sayın Hüseyin Avni Kırmacı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Ahmet Düha Koç'u ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında Safranbolu adına istişarelerde bulunan Köse; 

“Kentimizde eğitim-öğretim konusunda hassas davranıyor, gençlerimize sosyal faaliyet alanları yaratmaya özen gösteriyoruz. Öğrencilerimize vizyonlarını aktaran ve Safranbolu'muza değer katan kıymetli müdürlerimize ve dekanlarımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.