Her fırsatta sağlıklı yaşam için mutlaka spor yapılmasından yana olduğunun altını çizen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Belediye olarak sporun ve sporcunun her daim yanındayız” dedi.

Safranbolu Spor Kulüp Başkanı Serdar Aydın, Teknik Sorumlu Cihat Taşçı ve Yönetim Kurulu ziyareti sonrası konuşan Başkan Köse, “Sağlıklı yaşamın en önemli sırlarından bir tanesi spor. Bizlerde her fırsatta 7’den 70’e herkese bunu öneriyoruz. İlçemizde bulunana parklarımızın hemen hepsinde spor aletlerinin yanı sıra basket sahalarımız da mevcut” diye konuştu.

Kapalı Spor salonunda da yıl boyunca kurslar düzenlendiğini hatırlatan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Öncelikle katılımın yoğun olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu vesile ile gençlerimize verdikleri değerden ötürü dolayı Safranbolu Spor Yönetimine teşekkür ediyor, daha önce olduğu gibi her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Şehrin takımı sloganıyla çıktıkları yolda verdikleri mücadeleleri anlatan Başkan Serdar Aydın ise, " Her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz değerli Başkanımıza kulüp faaliyetlerimiz ve sosyal projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Belediyemizin ve Başkanımızın yanımızda olduğunu bilmek bizim için çok değerli. Kendilerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.