Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeleri 17 Şubat Cumartesi günü Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği "5 Yılın Projeleri" başlıklı bilgilendirme toplantısıyla halka sunacak.

2019 yılında Safranbolu Belediye Başkanı seçilen Elif Köse, göreve geldiği günden bu yana tarihi ve kültürel mirası korumak ve tanıtmak, sosyal belediyecilik anlayışıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri desteklemek, altyapı, ulaşım, temizlik, park ve bahçeler, çevre ve şehircilik alanlarında çalışmalar gerçekleştirdi.

Başkan Köse, 5 yıllık çalışma döneminde tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında halka bilgi vermek amacıyla 17 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nde bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Toplantıda Başkan Köse, 5 yıllık başkanlık döneminde Safranbolu'ya kazandırdığı projeleri sunum eşliğinde anlatacak.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada tüm komşularını toplantıya davet eden Başkan Köse, "Elif Köse neler yaptı? 5 Yılda yaptığımız tüm projeleri siz değerli halkımıza anlatmak üzere 17 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da Leyla Dizdar Kültür Merkezi’ne tüm komşularımızı bekliyorum.” dedi.