Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), ''2013 Yılı KOBİ Mali Destek Programı''na ayrılan bütçe tutarında artış yapıldığı bildirildi.

 

bakka-butcesi-arttiBAKKA'dan yapılan yazılı açıklamada, artışlarla birlikte KOBİ Mali Destek Programı bütçesinin 5 milyon lira, Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı bütçesinin 7 milyon 500 bin lira olduğu belirtildi.

2013 yılında uygulanacak olan mali destek programları çerçevesinde Zonguldak, Bartın ve Karabük'te destek almaya hak kazanacak projelere aktarılması planlanan toplam hibe tutarının 12 milyon 500 bin lira olarak belirlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Destek tutarlarındaki artıştan dolayı KOBİ ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programlarına başvuru yapacak potansiyel başvuru sahiplerinin etkin ve etkili bir şekilde proje hazırlamasına olanak sağlamak amacıyla başvuruların son teslim tarihi 27 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'e kadar uzatılmıştır. Bu tarih ve saatten sonra ajansa ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Söz konusu programlara ilişkin ayrıntılar Ajans internet sitesinde (www.bakka.gov.tr) yer almaktadır.

Tüm başvuru sahiplerine mali destek programlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder, söz konusu değişikliklerin bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.”