Karabük'e yeni bir soluk getiren Bahçeşehir Koleji kayıt yenileme ve yeni kayıt dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Öğrencilerini Türk ve modern kültürü harmanlayarak yetiştiren bir kurum olan Bahçeşehir Koleji, kontenjanlarını büyük oranda doldurdu.

Kolej yetkilileri, "Çok daha güzel işlere imza atarak Karabük'te zirvedeki yerimizi korumaya devam edeceğiz. Bu süreçte elde ettiğimiz başarıyı destekleyen, kontenjanlarımızı büyük oranda dolduran ve yoğun ilgi gösteren, Bahçeşehir Kolejini destekleyen tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu büyük aile sizinle daha çok başarılara imza atacak.

'Tüm Karabük, Bahçeşehirli olmanın ayrıcalıklarını yaşasın! Sıra Sende'ilkesi ile yeni kayıt dönemine giren Bahçeşehir Koleji, ayrıcalıklar ve kaliteli eğitim dünyasına sizleri  de bekliyor.

Kayıt görüşmeleri ile okulumuzu daha detaylı inceleyebilir, akademik ve branş dersleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve öğretmenlerimiz ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yapılacak olan kayıtlarda bölüm yöneticilerimiz tarafından verilecek bilgiler ile okulumuz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.