MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma ziyaretleri kapsamında, Karabük'e geldi.

Karabük'e gelerek birtakım ziyaretlerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MYK üyeleri Seçkin Odabaşı ve Yüksel Aydın, MDK üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, Eskipazar ve Yenice ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma ziyaretleri kapsamında Karabük'e gelen MHP kurmayları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili  ve Karabük İl Başkanı Adem Kar ile birlikte, MHP'li Yenice, Eskipazar ve Yortan Belediyesini ziyaret ederek, belediye başkanlarından çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. 

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı , Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez ve Yortan Belediye Başkanı Ali Şık ile birlikte Eskipazar ve Yenice ilçelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, sohbet ederek, istişarelerde bulunan MHP Heyeti, talep ve istekleri dinledi.

Editör: Haber Merkezi