Kültürel Miras Ve Korumacılık Temalı Ulusal Belgesel Film Yarışması, Uluslararası Kısa Metraj Belgesel Film Yarışması ve Uluslararası Uzun Metraj Belgesel Film Yarışma’larında Jüri Üyelerinin yoğun bir çalışma ile belirlediği filmler ve yönetmenleri açıklandı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Alanında tek olan ve aralıksız devam eden festivalimiz bu yıl 24. kez kapılarını sanatseverlere açacak. Festival Komitesi olarak 23. nünün hemen ardından yıl boyunca başladığımız çalışmalarımızı tamamladık ve kayıtları almaya başladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça yoğun bir katılımın olduğu yarışmalarımızda birbirinden değerli jüri üyelerimiz ince eleyip sık dokuyarak finalistleri belirledi” dedi.

Oldukça Renkli Bir Festival Bizleri Bekliyor

Festivalin yalnızca bir film festivali değil, Safranbolu’nun tanıtımına da büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Elif Köse, “ Bu yıl yine birbirinden farklı etkinliklere, söyleşi, panel ve programlara ev sahipliği yapacak olan festival oldukça renkli geçecek” şeklinde konuştu.
3-22

2-31

1-34