AK Parti Karabük Milletvekili Adayı olarak açıklanan Cem Şahin, D. Ali Keskinkılıç ve Hüseyin Gündoğdu ilk işleri parti teşkilatları ile geniş kapsamlı bir toplantı yapmak oldu.

Safranbolu Öğretmenevinde AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın başkanlığında İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenlediler.

Toplantı arasında Karabük Net Haber’e özel açıklamalar yapan AK Parti’nin adayları, 3-0’da iddialı olduklarını ifade ettiler.

İlk açıklamayı İl Başkanı Ferhat Salt yaptı ve “Milletvekili adayı değil, üçü de bu dönem TBMM’de Karabük’ü temsil edecek milletvekilleridir. AK Parti olarak Karabük’te 3-0’da çok iddialıyız.” Dedi.

AK Parti Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Cem Şahin ise “Burası bizim ata yurdumuz. Biz Karabük'ün öz evlatları olarak ata yurdunda hizmet noktasında talipli olan insanlarız. Bunun şerefini, onurunu, gururunu yaşıyoruz. İnşallah Karabük halkımız teveccüh gösterir, bizleri milletvekili olarak seçer ise Karabük'e şimdiye kadar olduğu gibi partimiz adına bizlerde çok üstün gayret sarf ederek, Karabük'e hizmet etmek istiyoruz.” Diye konuştu.

AK Parti Karabük 2. Sıra Milletvekili Adayı Durmuş Ali Keskinkılıç da “Karabük halkı şundan emin olsun, verdikleri her oyu helal ettireceğiz. Buna söz veriyoruz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Karabük 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Gündoğdu, “Ben hep 3- o yapacağımızı iddia ettim. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımıza şimdiye kadar verilen oydan daha yüksek oyu kazandırarak meclise üç milletvekili olarak gideceğiz. Teşkilatımızla birlikte kapı kapı dolaşıp, şimdiye kadarki en yüksek oyu alacağız.” Dedi.