AK Parti’nin Karabük’te en gözde Milletvekili Aday Adaylarının başında gelen Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Eski Genel Müdür Yardımcısı Ali Keskinkılıç sahalara inmeye başladı.

Ramazan ayının girmesi ile her akşam iftar sonrası mahalleleri gezmeye başlayan Ali Keskinkılıç, dün akşam Karabük’ün Esentepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özellikle gençler daha fazla ilgi gösterirken Keskinkılıç, kendisine olan ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu ifade ediyor.

Her akşam iftar sonrası bir mahalleye giderek, vatandaşlarla sohbet etmeye başlayan Ali Keskinkılıç, “Ülke gündemi ile savunma sanayiindeki gelişmeleri anlatıyorum. Ülkemizin AK Parti iktidarında nereden nereye geldiğini konuşuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın düşünce ve fikirlerini aktarıyoruz. Karabük insanı son derece sağduyulu ve mantıklı. Görüştüğüm herkes, ülkemizin AK Parti ile daha ileriye gideceğini ve Dünya ülkelerinde sayılı yerini almaya başladığını görüyorlar. Allah’ın izni ile 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti iktidarı ile yola devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Ergün Başkaya