AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Teşkilatı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Gençlik Turnuvası’ düzenledi. 

16 Mayıs tarihinde başlatılan ‘Gençlik Turnuvası’ 19 Mayıs da sona erdi. Düzenlenen turnuva sonunda şampiyon olan takıma kupasını AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik verdi. AK gençlerin organize ettiği ve 16 takımın yarıştığı turnuvayı İlkadım Yangın takımı kazandı.

‘Gençlik Turnuvası’nı kazanan İlkadım Yangın takımı sporcularına madalyalarını AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve Karabük İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven takdim etti.

Düzenlenen etkinlikte konuşan ve turnuvayı organize eden AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik gençlerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve gençlerin bütünleşmesi adına çok önemli olduğunu söyledi.

Turnuva sonunda müsabaka boyunca mücadele eden tüm takımları tebrik eden AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerimizin bayramını kutluyorum. Yaptığımız tüm programlarda, projelerde, uygulamalarda önceliği hep gençlerimize veriyoruz. Spordan sanata, bilimden siyasete kadar her alanda gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi