Milliyetçi Hareket partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı Ahmet Dönmez, bugün İl Başkanlığı binasında açıklamasını yaptı.

Kalabalık bir grupla parti binasına gelen Dönmez, yaptığı vurgulu konuşması ile takdir topladı.

Dönmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Asrın felaketini yaşadığımız deprem ve sel felaketinden dolay içimiz yanıyor, dertliyiz, üzüntülüyüz. Rahmet ayı ramazan arifesinde yaraları sarmak, ayağa kalkmak, hizmet etmek için her bir vatansever kardeşlerimizle beraber seferber olduk. Bu zor günlerden geçerken 14 Mayıs seçimleri vaktinde yapılması kararı verildi.

Bugün ülkemizin her kösesinde Karabük’ümüzün izi vardır. Hayatım boyunca Karabük'ün coşkusunu ve emeğini yüreğimde hissettim. Karabük'ün hayallerine inandım.

Bu şehrin genlerine işlemiş mücadeleci ruhunu, içtenliğini, samimiyetini, azim ve kararlılığını ilke edindim. İş hayatımda, sosyal ve siyasi hayatta bu doğrultuda gayret gösterdim.

Biliyorsunuz, çok yakında Türkiye için hayati öneme sahip bir seçim var.

Bu seçimde Türkiye'nin geleceği şekillenirken, Karabük'ün heyecanını, enerjisini, meclise taşıyacak, halkımızın hislerine, beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan, güçlü bir temsile ihtiyacı var.

Bildiğiniz üzere 14 Mayıs’ta yapılacak olan ve ülkemiz adına tarihi önem taşıyan genel seçimde, şahsi ikbal peşinde olmadan, yasadığım süre boyunca koşullar ne olursa olsun. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin, partimin, teşkilatımızın ve siz hemşerilerimin emrinde olacağımı gururla ifade etmek isterim.

Cumhur ittifakı olarak, bu yaşadığımız zor süreci ve asrin felaketinin yaralarının sarılacağını, sorunların mutlaka giderileceğini söyledik.

Milliyetçi, Ülkücü hareket varsa, huzurun, refahın ve mutluluğun yakın olduğunu beyan ettik.

Hainlere, eş başkanlara, inat, biz dimdik ayakta durduk.

Şüphe etmeyiniz ki Türk milleti var olduğu sürece asla aksi bir durumla karşılaşmayacağız.

Bileğimizi bükecek bir baba yiğit sıkamayacaktır.

Yolumuzdan hiç kimse alıkoyamayacaktır.

İnandıklarımızdan hiç kimse bizi döndüremeyecektir.

Millet sevdamıza, kardeşlik bağlarımıza, hiç kimse zarar veremeyecektir.

Değerli dava arkadaşlarım.

Yeni Yüzyıl, Türkiye Yüzyıl olacak ilkesiyle Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan yapacağız. Allah’ın izniyle Karabük’ten ülkücü milletvekillerimizi Meclise göndereceğiz. 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerde kardeşiniz Ahmet Dönme olarak memleketim Karabük’ten 28.dönem Milletvekili aday adayı olarak huzurlarınızdayım.

Davamız ilahi kelimetullahtır

Davamız Vatandır

Davamız Albavraktır

Davamız 3 hilaldir

Bu duygu ve düşüncelerimle sizleri sevgi ve saygıyla can yürükten selamlıyorum. Hepinizi en kalbi duygularımla rabbime emanet ediyorum.

Editör: Ergün Başkaya