Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine Karabük Milletvekilliği adaylık başvurusunu yapan Ahmet Burak Kara, il binasında aday adaylık başvurusunu açıkladı.

AHMET-BURAK-KARA-1

Karabük’te uzun yıllardır Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan ve ülkücü camiada çok sevilen Ahmet Burak Kara aday adaylığı nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin bir gün olsun çizgisinden ayrılmadan bu günlere kadar geldik. Bugünlere gelirken nice badirelerin, nice dikenli yolların üstesinden gelerek liderimizin tecrübe ve ileri görüşlülüğü ile atlattık. 

Buradan sesleniyorum; zaman bir araya gelme zamanıdır, zaman kucaklaşma zamanıdır. Zaman tartışmalara son verme zamanıdır. 13 yılın her anının bulunmaktan şeref duyduğum davamı dünyevi hiçbir menfaate değişmedim değişmem. 

Ben, bu yola en zor zamanında bile "Ya ben İstanbul'u alırım ya da İstanbul beni" diyen 21 yaşında İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han'ın nidalarıyla çıkıyorum. 

‘Gücünüz yetmez’ diyenlere ‘inancımız yeter’ diyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü olduğu parlamentoda Türkiye'nin bütün sorunları çözülecektir. 

Benim sadece soyadım Kara değil alnım ne kadar aksa, başım ne kadar dikse, gözümde o kadar karadır. 

Sizlerden tek bir şans istiyoruz bize bu şansı verin ve izleyin Milliyetçi Hareket Partisi Karabük'te nasıl iktidar oluyor, nasıl tarih yazılıyor hep birlikte görelim. Bu yolda aday adayı olan büyüklerime her ne olursa olsun arkalarında duracağımı bilmelerini istiyorum hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim."

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar ise, Ahmet Burak Kara'nın Karabük Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklamasıyla ilgili yaptığı konuşmada;

"Ben medeni cesaretinden dolayı daha büyük görevlere talip olma konusunda ki psikolojik ve duygusal anlamındaki cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli buraya ve Türkiye genelinde göreve talip olmak için aday adaylığı başvurusunda bulunan bütün aday adaylarımızı ve kardeşlerimizi birbirinden fark gözetmeksizin en doğru ve en isabetli sıralamayı yapacaklardır."

ifadelerini kullandı.