31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi (YRP) Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, Kayabaşı Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların talep ve beklentilerini dinleyen Özer, “Söz veriyoruz sorunlarınıza, sıkıntılarınıza Refah gelecek. Karabük’ümüz kazanacak, sonunda hepimiz kazanacağız.” dedi.

Özer, ziyaretlerinin ardından Alparslan dövüş sporları kulübünü de ziyaret etti. Kulüp eğitmeni Hüseyin Gedik ve öğrencileri ile bir araya gelen Özer, sporcuların başarılarını kutladı.

Özer, “Başarılı spor eğitmenimiz Hüseyin Gedik ve spor adına dair emek veren tüm spor dallarındaki kardeşlerimiz, şehrimizin, ülkemizin adını duyuruyor, bayrağımızı dalgalandırıyor. Bu da bizim her zaman olduğu gibi göğsümüzü kabartıyor, gururlandırıyor.

Sporun ve sporcunun yanında olduğumuz gibi bundan sonra da yanlarında olacağımızı bir kez daha bu vesile ile vurguluyor, sporcularımıza ‘yeter ki sizler çalışın, gayret edin, bizler her zaman yanınızdayız’ çağrısında bulunarak tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

1-150

2-123

3-88