MHP SEÇİM STARTINI YORTAN BELDESİNDEN VERDİ


MHP’NİN YORTAN BEKDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ŞIK OLDU


 
yortan-mhp
         VİDEOLU HABER

 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük’te seçim startını Yenice’nin Yortan beldesinden başlattı.


MHP teşkilatı daha önce iki dönem Yortan Belde Belediye Başkanlığı yapmış Ali Şık’ı aday göstererek 30 Mart yerel seçimlerinin startını verdi.

Yortan Beldesinde düzenlenen aday tanıtım törenine, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Merkez ilçe Başkanı Feramuz Akbulut ve Yenice İlçe Başkanı Hasan Kararakırık ile çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ali Şık’ın Yortan için hayırlı olacağını ve müşterek bir çalışma ile beldenin tüm eksiklerinin kendi dönemlerinde yapılacağını söyledi.

Başkan Vergili, AK Parti il teşkilatının kendine göre bir yorumları olduğunu ve diğer belediyelerin kendileri olan ilişkilerini, diyaloglarını kestiğini söyleyerek, “Yortan bana daha önce hiçbir taleple gelmedi. Ben Yortan’ın hiçbir eksiği yok diye düşünüyordum. Her şeyi tamamlanmış, su, asfalt, yol, park problemi bitmiş bir yer sanıyordum. Ama gördük ki, öyle değilmiş. Biz kime selam veriyorsak yarın ki gün o selamı kesmeye çalışıyorlar. Böyle bir müşterek çalışmaların engellendiği ülkemizde baş bir yer olmadığını düşünüyorum. Eğer biz vilayetsek her konuda oturup müşterek çalışmalar yapmamız lazım. Bizim aramızda dayanışma, selamlaşma ve müşterek bir çalışmayı AK Parti il teşkilatı tamamen kaldırdı. Yortan’da eğer adayımız seçimlerde kazanırsa, bugüne kadar Yortan’a yapılmayan her bir iş ve tüm eksiklikleri bizim dönemimizde yapılır. Geçen dönemde yerel seçimlerde AK Parti’nin aldığı oy yüzde 36-37, milletvekili seçimlerinde ise yüzde 50 civarındaydı. Demek ki kabul görmeyen yüzde 14’lük kesimi var. Bizim hizmetlerimizi takdir eden yüzde 14 daha eksik oy alıyor yerel yönetimleri. Ali başkanımız ile biz burada müşterek çok güzel bir çalışma ile Yortan’ın bugüne kadar olan tüm eksikliklerini tamamlarız. Bu bir nasip meseledir” dedi.

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel ise, MHP olarak Karabük’te 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin startını Yortan Beldesinden verdiklerini söyleyerek, “Buranın bizde ayrı yeri ve önemi var. Biz Yoetan’ı daha geniş Bir tarafı Bartın’a dayanan geniş bir alan olarak düşünüyoruz. Bu bölgemizi sürekli takip ediyoruz. Çok ciddi boyutta göç veren bir yer haline geldi. Bu bölgenin makus tarihini yenilim diyoruz ve bu maksatla yola çıktık. Adayımız Ali Şık bilgi ve birikimi olan bir adayımız. Tüm Yortan halkına hayırlı olsun. Karabük’te başarılı bir belediye Başkanımız var. Bu başarıyla biz Karabük ve ilçelerinde bir dayanışma içersindeyiz. Bu başarımızı 30 Mart seçimlerinde göstererek Karabük’te yakaladığımız ivmeyi tüm bölgeye yaymayı hedefliyoruz” dedi.

MHP Yortan Belediye Başkan adayı Ali Şık ise, önlerinde kendilerine ışık ve rehber olabilecek bir Karabük modelinin olduğunu anlatarak, “KarabüK’te Rafet bey gibi bir ideol var. Türkiye ve dünya çapında başarılarının kişisel olduğunu, belediyelerde bir başarının tamamen bir belediye başkanın azmi, çalışması, projeler üretmesi, ileriyi görmesi paylaşımcı olması elzem olan hizmetleri peş peşe yapması her ile ve ilçeye yaşatması mecburi bir hizmet olması lazım. Ama bizde maalesef öyle bir hizmet beklerken benim yaptıklarımızı dahi tutamayan, temiz tutamayan bir belediyecilik yaşadık. Yortan bunları hak etmedi. Yortan bugün zirvesi yapması gereken bir yerdi. Örnek gösterilen ve en başarılı ilk 3 belediye arasında bir yerdir. Bizim hedeflerimiz büyüktü ama Yortan halkı kullandı ve bundan şikayetçi değiliz. Karabük Belediye Başkanımızın bizlere sözü var ve Yortan’ı hak ettiği yere birlikte yükselteceğiz diye. Yortan’da yanlış yapma şansımız yok. Bizim hedeflerimiz büyük. Yortan’daki insan sevgisi, güzellikler ve birlik beraberlikle bu yola yeniden çıktık. Sizlerle birlikte yürüyüp beldemizi hak ettiği yere yeniden yükseltmek için MHP’den Yortan Belediye Başkan adayı olduk” dedi.

HABERİN VİDEOSU