Karabük’ün Yenice İlçesinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Sertaş Karakaş, halkı ile gönül köprüsü kuruyor.

Pazar yerini ve çarşı merkezini gezen Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçe sakinlerinin sevgisiyle birlikte yürüyor.

Pazarda vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet eden Sertaş Başkan, çarşı merkezinde de kahvehanelerde çay içip, taş konken oynuyor.

“Çocukla, çocuk olmayı bile seviyorum” diyen Karakaş, “Halkımın bana olan sevgi ve saygısını gördükçe, Yenice için çalışma aşkım daha da artıyor.” İfadelerini kullanıyor.

Bayram tatilinde hafta sonu olmasını fırsat bilen Başkan Karakaş, saatlerce Yenice’de gezip halkla uzun uzun sohbet etti.

Herkesin sevgisiyle karşılaşan Başkan Karakaş “İşte bu bizim Yenice’de birbirimizle kurduğumuz gönül köprümüzdür. Hafta sonları fırsat buldukça ilçemde yaşayan insanlarımın arasına katılıyor ve saatlerce onlarla sohbet ediyorum. Benim için Yenice’de yaşayan her bir ferdimin düşünceleri, fikirleri çok önemlidir. Onları dinliyorum. Neler istediklerini, neler yapılması gerektiğini onlardan dinliyorum ve her birinin benimle sohbetlerini adeta kafama kaydediyorum.” Diyor.

Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi27Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi25Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi26Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi23Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi24Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi21Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi22Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi19Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi20Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi16Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi15Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi14Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi12Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi13Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi11Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi10Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi8Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi9Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi7Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi6Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi5Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi4Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi3Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi2Yenice Halki Sertas Baskanini Cok Sevdi1