31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Yenice Belediye Başkan Adayı olan Sertaş Karakaş, dün Yenice'de yoğun katılımla mitingini gerçekleştirdi. 

Yenicelilerin sel olup aktığı mitingde Karakaş, yüzlerce Yeniceli ile alana geldi ve adeta sevgi seli içinde kaldı. Her yaştan vatandaşın bulunduğu mitingde, 'Sertaş Başkan' sesleri yükseldi.

Karakaş'ın mitinginde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve AK Parti önceki dönem Milletvekili Cumhur Ünal hazır bulundu.

YENİCE İÇİN DEĞİŞİM ZAMANI

Karakaş, karşılaştığı ilgi ve sevgi karşısında şunları söyledi:

"Gönül yolları yapmayı bütün eserlerin en önüne koyduk. Biz sizinle gönlümüzü birleştirmeye geldik. İlk önce buna talibiz.
Bu sevginin asaletiyle, hep birlikte Yenice'de Altın Çağı başlatmaya hazır ve kararlıyız.
Artık yavaşlamak yok. Artık yerinde saymak yok. Artık bahane üretmek yok. 
Şimdi hızlanma ve değişim zamanı. Kaybolan yılları telafi etmek için hazırız ve kararlıyız!
Yenice için hızlanma vakti!"

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, "Bugün Yenice meydanlara sığmıyor. Sevgili hemşehrilerim bu mitingde bir kez daha gördük ki Yenice bu iş tamam dedi." ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, "Yenice'nin birliği için, beraberliği için herkes bir araya geldi. Yenice'de artık dostluk olacak, samimiyet olacak. Ve Yenice kalkınmış, sanayileşmiş bir ilçe olacak." dedi.

AK Parti KArabük Milletvekili Cem Şahin, "31 Mart'ta sandıklar açıldığında sandıklardan AK Parti'nin patladığını hep birlikte göreceğiz. Ve Sertaş Başkanımızın başkanlığıyla Yenice'de gerçek belediyeciliğin ne olduğunu göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Önceki dönem AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal, "12 yıldır bu meydanlara geliyorum. Bu defa sizlerin AK Parti'ye olan gücünü ve samimiyetini daha çok gördüm. Gönlünüzdekini gönlümüze o kadar güzel iletiyorsunuz ki bunu hissediyorum. " dedi.

CEYLAN "BU İŞ BİTMİŞ"

Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan'da Sertaş KArakaş'a destek için bulunduğu mitingde,

"22 yıllık AK Parti iktidarında Yenicemiz seçimlerde çok büyük destek verdi. Bu sevginiz, bu coşkunuz bir başka güzel. Bu coşku gösteriyor ki 31 Mart'ta bu iş bitmiş. Yenice Sertaş Karakaş kardeşimizle buluşacak. " dedi.

TUNÇ "YENİCE'YE GERÇEK BELEDİYECİLİK GELECEK"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Yenice'ye gerçek belediyecilik gelecek.' diyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi,

"Yenice kararını vermiş. Yenice 31 Mart'a hazır. Bir hafta sonra sandık başına gideceğiz ve Yenicemiz için en doğru kararı vereceğiz. Yenice'de birlik ve beraberlik var. 31 Mart'ta vereceğiniz karar sonrası Yenice'de gerçek belediyecilik başlayacak. "

7-24

6-33

4-79

3-100

2-137

1-168

5-50