Karabük'ün tanınmış iş insanlarından Bayram Demir ve Oğlu Hakan Demir'in sahibi olduğu Topçugiller Demir Çelik’e bağlı Demir Petrol'ün açılışı bugün yapıldı.

Yeni nesil Akaryakıt istasyonu olarak tanımlanan OPET Akaryakıt istasyonu Kemal Oyman Mevkiinde kalabalık bir katılımcı eşliğinde törenle açılışı gerçekleştirildi.

Karabük’ten ve il dışından gelen birçok iş insanının, siyasetçinin, bürokratların ve halkın iştirakiyle gerçekleşen açılış törenine, Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de katıldı.

Son sistem teknolojiye sahip, modern donanımlı yeni nesil OPET akaryakıt istasyonunun açılışı Karabük İl Müftüsü Ercan Aksu'nun açılış duaları ile gerçekleşirken, bir konuşma yapan Vali Gürel, “Yapılış tarzıyla bölgemizin gerçekten çok modern bir işyerini Karabük'e kazandırmış olacağız. Bölgemizin kalkınmasında, gelişmesinde öncülük edeceğini düşünüyorum. Diğer iş yerlerimizin de yüzünün çehresinin değişmesi adına önemli bir işyeri olduğunu düşünüyorum. Demir ailesine ve Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi