Safranbolu Belediyesi Uygulama ve Üretim Birimi yetkilileri tarafından karşılanan misafirlere sebze, meyve, çiçek vb. konularda yetiştiricilik ile ilgili bilgiler verilirken, uygulama da yaptırıldı.

Gerek Yaş Alma Merkezi gerekse gerçekleştirilen etkinliklerden mutluluk duyduklarını ifade eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız, “Böylesi bir mekânı bizlere kazandıran Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Bu gün de bizlere sebze, meyve, çiçek yetiştiriciliği konusunda yanlış bildiğimiz konular hakkında doğruları öğrenme fırsatımız oldu, etkinliklerin devamını diliyoruz” şeklinde görüşlerini belirttiler.

Yoğun çalışma programından dolayı etkinliğe katılamayan ancak selamlarını ileten Başkan Köse ise, “ Onlar bizim için çok önemli. Ne yapsak az. Onlar ömürlerini vatana millete hizmet ederek geçiren değerlerimiz” dedi.

Her Zaman Yanlarında Olacağız

Zaman zaman Yaş Alma Merkezinde gerçekleşen etkinliklerde birlikte olduklarını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Alanında uzman personellerimizle elimizden geldiği kadar güzel vakit geçirmelerini, çeşitli kurslarla aktif kalmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Büyüklerimiz için projelerimiz ve kurslarımız devam edecek. Ne zaman ihtiyaç duyarlarsa biz yanlarında olacağız” diye konuştu.