Köylerde yaşayan vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla Vali Fuat Gürel, merkez ilçeye bağlı Üçbaş Köyü ile Davutlar Köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle görüştü.

Üçbaş Köyü Muhtarı Metin Doğancı ve Davutlar Köyü Muhtarı İlyas Ünal'dan köylerde yaşayan nüfus sayısı, tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile köylern sorunları hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, söz almak isteyen vatandaşlara tek tek söz hakkı vererek taleplerini dinledi.

Vatandaşlar ve Köy Muhtarları tarafından belirtilen tüm taleplerin takipçisi olacağını ifade eden Vali Gürel, misafirperverlikleri için muhtarlara ve köy sakinlerine teşekkür ederek imkanlar dahilinde tüm sorunların çözüme kavuşturulacaklarını ifade etti.

Köy ziyaretlerinde Vali Fuat Gürel’e İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, İl İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren, Merkez İlçe Karakol Komutanı Ercan Ceylan ile İl Genel Meclis üyeleri Hasan Yıldırım, Tevfik Ayvalık ve Ramazan Kahriman eşlik etti.