Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcileri ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyla Öğlebeli Gençlik Merkezinde hayata geçirilen “Dene-yap Teknoloji Atölyeleri’ni ziyaret etti.

Dene-Yap Teknoloji Atölyelerini ziyaret ederek yapılan sınavlar sonucu seçilen öğrenciler ve eğitmenler ile bir araya gelen Vali Gürel, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından görme engelli vatandaşlar için hayata geçirilen ve isteyen tüm vatandaşların gönüllü olarak katkı verebilecekleri “Sesli Kütüphane” odasını ziyaret eden Vali Fuat Gürel, İl Müdürü Coşkun Güven’den proje ile ilgili bilgiler aldı.

Karabük'ü TEKNOFEST’de temsil eden kulüplerin kaptanları ile bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bir süre sohbet eden Vali Gürel, Karabük'ü başarıyla temsil öğrencileri tebrik ederek bilim ve teknoloji alanındaki başarılarının devamını diledi.