Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

Ünal mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Birlik ve beraberliğimize çok önemli katkılar sunan, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bırakmanın burukluğunu yaşarken aynı zamanda mübarek Ramazan Bayramı’nı karşılamanın sevinci içerisindeyiz.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaşmasına, maddi ve manevi dayanışmanın pekişmesine, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, sevgi ile gönüllerin yakınlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’nın bu manevi  ruhundan istifade edebilmek en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor; tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en kalbî duygularımla kutluyorum.”

Altuntepe ise,

"Milli ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle; bu güzel günlere kavuşmamıza vesile olan ve vatan savunmasında canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Vasfiye Yılmaz