Özçelik İş Sendikası tarafından düzenlenen 1 Mayıs Birlik Beraberlik ve Dayanışma Futbol Turnuvaşampiyonu Karçel oldu.

1 Mayıs Birlik Beraberlik ve Dayanışma Futbol Turnuvası final müsabakasında Karçel ve Yüksek Fırınlar karşılaşmasından 2-1'lik skor ile Karçel galip gelerek şampiyon oldu.

Turnuvaya Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmeci, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Kenan Yılmaz, KARDEMİR Genel Müdürü Dursun Ali Yaşacan, KARDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş, Özçelik İş Sendikası Yönetim Kurulu, Karçel Genel Müdür Yardımcısı Ali Şen, Karabük İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven, Kurum Müdürleri ve yüzlerce spor sever katıldı. 

Sportmenlik çerçevesinde sona eren müsabakada, turnuvanın ikincisi Yüksek Fırınlar olurken, üçüncüsü Can Demirçelik oldu.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'da yaptığı açıklamada, "Şampiyon olan KARÇEL Takımı'nı, ikinci olan Yüksek Fırınlar’ı ve üçüncü olan Can Demirçelik’i tebrik ediyorum.  Etkinlikte bizlerle olan Özçelik-iş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, KARDEMİR Genel Müdürü Dursun Ali Yaşacan ve tüm sporseverlere teşekkür ederim." Dedi.

Turnuva7Turnuva5Turnuva6Turnuva3Turnuva4Turnuva2Turnuva1

Editör: Özenay Kahriman