BÜLENT TÜRKOĞLU, DSP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA MÜRACAATI ONAYLANDI


 

DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER, TÜRKOĞLU’NUN ELİNİ KALDIRDI


 

dsp-blnt-trk


CHP’den Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olan ve 6 aydan fazla aday adayı olarak çalışan Bülent Türkoğlu, CHP’nin adayının belirlenmesinin ardından Demokratik Sol Parti’den adaylığını kesinleştirdi.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker’i makamında ziyaret eden Bülent Türkoğlu, Safranbolu’dan adaylığı ile ilgili genel merkez yönetim kararını da aldı.

Safranbolu Belediye Başkan Adayı Bülent Türkoğlu’nun elini kaldıran DSP Genel Başkanı Masum Türker “Rahmetli Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in adaşı olan Bülent Türkoğlu kardeşimiz, partimizin artık resmen Safranbolu Belediye Başkan Adayıdır. Belediyeciliğin temel taşı olan Şehir Plancılığını kendine meslek edinmiş Bülent Kardeşimizin Safranbolu semalarında beyaz güvercinlerin daimi olarak uçmasını sağlayacaktır. Safranbolu adayımız Bülent’in başarıya ulaşması için bizim de üzerimize ne düşüyorsa hazırız.” Diye konuştu.

“Tüm ülke geneline örnek olacak bir adaya, Türkiye’de önem arz eden Safranbolu gibi bir yerde sahip olmamız bizim için büyük mutluluktur” diyen, DSP Genel Başkanı Masum Türker konuşmasına şöyle devam etti;

“Bülent Türkoğlu kardeşimizin ne kadar azimli olduğunu yaptığı proje çalışmalarından gördük. Ülkemiz için yetişmesi gereken böyle genç arkadaşlarımızın önünü açmak, desteklemek bize düşüyor. Bülent kardeşimizin ben Safranbolu’da başarıya ulaşacağına inanıyorum.” Dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker’i makamında ziyaret ederek adaylık kararını alan Bülent Türkoğlu ise “Sayın Genel Başkanımızın bizlere verdiği değer, destek bizi ziyadesi ile mutlu kılmıştır. Sayın Genel Başkanımızın bize duyduğu güvene tutunarak, Safranbolu’da başarıya ulaşacağımıza söz verdik. Türk siyasetinin unutulmaz insanı Karaoğlan’ın bizzat kendi kasketini de alarak Safranbolu’ya geliyoruz.” Dedi.

Türkoğlu son olarak “Adım Bülent, Lakabım projelerin Karaoğlan’ı. Başımda Rahmetli Karaoğlan’ın kendi kasketi, emek bizden, yürek bizden, dua ve destek değerli Safranbolulu hemşerilerimizden.” Diye konuştu.