Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Köse mesajında, emeğin ve çalışmanın değerine vurgu yaparak, çalışanların haklarının korunması ve daha iyi çalışma koşullarının sağlanması gerektiğini belirtti.

Köse, "1 Mayıs, emeğin, alın terinin ve mücadelenin simgesidir. Çalışanların haklarına, onurlu bir yaşama ve daha iyi çalışma koşullarına olan inancımızı her zaman korumalıyız." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, sağlık çalışanlarından, öğretmenlere, belediye çalışanlarından, işçilere kadar birçok meslek grubunun fedakârca çalıştığına dikkat çeken Başkan Köse, "Her bir çalışanın, toplumun hareket noktası olduğunu unutmamalıyız. Onların haklarına saygı duymak, toplum olarak birbirimize karşı sorumluluğumuzdur." dedi.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Başkan Köse, "Birlikte daha güçlüyüz. 1 Mayıs, emeğin ve dayanışmanın birleştirici gücünü bir kez daha hatırlamamıza vesile olmalı." şeklinde konuştu.

Son olarak, emekçilere ve çalışanlara verdiği değeri belirten Başkan Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayarak, "Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam dilerim." dedi.

Editör: Vasfiye Yılmaz