Karabük Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve Karabük 2 Nolu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Nurettin Tümen, seçimli genel kurulun 7 Şubat Salı günü Karabük Kent Meydanı'ndaki Karabük Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılacağını belirtti.

Yeniden aday olduğunu açıklayan Tümen Birkaç arkadaşı ile birlikte Karabük'e kazandırdıkları 2. kooperatifin bölgede sayılı kooperatiflerden biri haline geldiğini aktardı ve şu açıklamada bulundu; 

"Ben ve yeni ekibim bu çizgiden ödün vermeden kooperatifimizi daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Bu nedenle 7 Şubat'taki genel kurulumuzda tekrardan aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Beni bu zor süreçte yalnız bırakmayan, her koşulda yanımda olan ve en önemlisi hala sırtımı yaslayabilceğim, karşılıklı güven duyabileceğim arkadaşlarımın ve kardeşlerimin var olduğunu görmek, benim inancımı gayretimi ve mücadelemi daha da artırmaktadır. Bu sebeple siz değerli esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, sizlerin hakkı bende ödenmez. Bu vesileyle yapacağımız Genel Kurulumuzun bütün esnafımıza hayırlar getirmesini diliyorum"