IMG_6334Müzik Kulübü önderliğinde Kızılay Kulübü, Engelsiz Yaşama Destek Kulübü, IEEE Kulübü, Tıp Mühendisliği Kulübü, Animasyon Teknolojileri ve Geliştirme Kulübü ve diğer kulüplerimiz üniversitemizde öğrenci kulüplerini tanıtmak amacıyla Turuncu Kantin’de, stant açtı.

Öğrencilerin ders dışı zamanlarını değerlendirebilmeleri, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılabilmeleri için kurulmuş olan üniversitemiz Öğrenci Kulüplerine Müzik Kulübü gün boyu konseri ile destek verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Karabük Üniversitesi öğrenci inisiyatifinin ön planda tutulduğu öğrenci merkezli bir üniversite. Üniversitemizde 76 öğrenci kulüp ve topluluğumuz faaliyetlerine devam ediyor. Kaliteli eğitimin yanı sıra öğrencilerin sportif, sosyal, bilimsel, kültürel ve sanatsal gelişimlerine önem veriyoruz. Üniversitemiz Akademik etkinlikler ve öğrenci faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal sorunlara çözüm önerileri geliştiren farklı sosyal sorumluk projelerine de ev sahipliği yapıyor. Karabük Üniversitesi’nde dinamik bir sosyal ve kültürel hayat var. Aslında Karabük Üniversitesi’nin farkı burada ortaya çıkıyor. 2013-2014 akademik yılında 718’i öğrenci kulüplerinin olmak üzere 1203 bilimsel, kültürel ve sosyal etkinlik gerçekleştirilmiştir. Bu yılda başarılı bir biçimde aktif olan öğrenci kulüplerimiz çeşitli organizasyonlara imza atarak dolu dolu bir yıl geçirmektedir. Tekrardan öğrencilerimizi tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi