KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA YOLBULAN “ŞANS BULAN OYUNCULARIMIZ KİŞİSEL PERFORMANSLARININ ÇOK ALTINDA. OYUN ANLAYIŞINDAN ZİYADE OYUNCULARIN TEK TEK KENDİ KAPASİTELERİNİN ALTINDA OYNAMALARI PROBLEM OLUŞTURUYOR. HERKES KENDİNE DİKKAT ETSİN VE KENDİ PERFORMANS DÜZEYLERİNDE OYNASIN”


 

20131001AW001046_01Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, 4 haftadır sıkıntı yaşadıkları hücum alanını Bursa maçında çözüp iyi bir sonuç almayı ümit ettiklerini söyledi.

Hücum alanında takımın sıkıntılar yaşadığının çok aşikar olduğunu ve teknik direktör Tolunay Kafkas’ın da bunun farkında olduğunu söyleyen Yolbulan, “Tedirgin olmaya ve panik yapmaya gerek yok. Kupa maçı hariç bu 4 haftadır gol atamayan takıma hocamızın bu soruna bir çare bulacağından eminiz. Bursa maçından çok umutluyuz. Özellikle 4 haftadır hücum alanında pozisyonsuzluğa çare bulacağımıza inanıyorum. İyi bir sonuç almayı ümit ediyoruz” dedi.

Takımın Lualua’ya bağımlı olmasının bir takım sıkıntılar oluşturduğunu da kaydeden başkan Mustafa Yolbulan, şunları söyledi;

“Bütün takımlar Lualua’yı kitliyorlar. Lualua’nın başına bir adam koyuyorlar ve oda etkin olmayınca bizde top tutmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bu hafta hocamızın Akpala’ya şans vereceğini düşünüyorum. Bursa maçı biraz daha farklı olacak ama bazı oyuncularımızın bireysel performanslarında düşüş var. Hocamız farklı varyasyon demek istiyor ama şans bulan oyuncularımız kişisel performanslarının çok altında. Herkes kendine dikkat edecek ve bazı oyuncular kendi kapasitesinde oynaması lazım. Oyun anlayışından ziyade oyuncuların tek tek kendi kapasitelerinin altında oynamaları problem oluşturuyor. Panik yapacak bir şey yok ve hocamız gereken önlemi alacaktır.”

Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, ligin 7. haftasının açılış maçında Cuma akşamı sahalarında karşılaşacakları Bursaspor maçında bilet fiyatlarını kale arkaları 10 TL, Maraton tribünün ise 20 TL olarak belirlediklerini ve taraftarları da tribünlere gelerek bu zorlu maçta takımlarına destek vermeleri yönünde çağrıda bulundu.