KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL “İÇERİDE YAPAMADIĞIMIZI ORDU’DA YAPARIZ VE ÜST SIRALARI KOVALAMAYA BAŞLARIZ”

 

20130226AW001051_02Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor’da hazırlıklar başladı.

Çamlık sahasında teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren idmanda düz, koşu, taktiksel çalışma yapıldı.
Teknik Direktörü Mesut Bakkal, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, içeride kaybettikleri puanlardan sonra Ordu deplasmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Ordu maçının değerinin bir kat daha arttığını anlatan Bakkal, “Çok önemli bir maç. Her takımı her sahada yenecek bir güçteyiz. Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşuyoruz. Bu seferde Mabiala’nın sakatlığı nüksetti. Fazla yapacak bir şey yok. Trabzon maçına da sakatlık nedeniyle eksik gittik. Yerine oynayan oyuncumuz o görevi yapacaktır. Önemli maça gidiyoruz.İçerde yapamadığımızı Ordu’da yaparız ve üst sıraları kovalamaya başlarız” dedi.

20130226AW001051_01Kazanma coşkusunu ortaya koymadıklarında gol pozisyonuna da giremediklerini belirten Mesut Bakkal, şunları söyledi;

“Mağlubiyeti kabul etmeyen coşkuyu yakalamalıyız. Üst üste yediğimiz çok ucuz gollerden sonra hem taraftarlar hem de takım demorilize oldu. Bu etkiyi de göz ardı etmemek gerekiyor. Oyuncularıma da haksızlık yapmak istemem bundan önce yaptılar. Yine yaptıkları zaman karşı karşıya geleceğiz. Onun için herkesin söylemine dikkat etmesi gerekiyor.Çünkü bu oyuncular oynayacak.Geride 13 tane maçımız var.Herkesin ona göre söylem yapması gerekiyor ki Ordu’yu deplasmanda Eskişehir’i de sahamızda yendiğimizde tekrar UEFA pankartları asılır.Çünkü lig oynaş bir lig.Onun için burada sükunetle devam etmemiz lazım. Benim buraya geldiğimde 9 puanla bu takım düşer deyip de sonra UEFA’ya gider dediği gibi. Benim bu takıma güvenip hiçbir zamana bitmedi, bitmezde. Kötü oynadık. Kötüyü kabul ettiğinizde iyiyi de bulursunuz zaten.”